Főoldal / Kabinok

Kabinok

Szaunakabinok

65 °C
Aroma szauna

Aroma szauna

7 fős aroma szaunánkban 65 ºC-os hőmérséklet mellett 30-50% relatív páratartalom segíti az ellazulást és a méregtelenítést, melyet a különböző aromaolajak jótékony hatása egészít ki.
85-90 °C
Finn erdei szauna

Finn erdei szauna

A szaunakertben található erdei szaunában akár 20 fő is hódolhat a finn szaunázás élvezetének 85-90 ºC-os hőmérséklet és 10-30% relatív páratartalom mellett. Élénkíti a vérkeringést, edzi a szívet, és erősíti az immunrendszert, valamint serkenti az anyagcsere-folyamatokat. Vérkeringési zavarok és szívpanaszok esetén nem ajánlott.
o
85-90 °C
Finn kőszauna

Finn kőszauna

A terméskő burkolattal ellátott, hangulatos finn kőszauna akár 20 fő együttes szaunázását is lehetővé teszi. 85-90 ºC-os forró levegő és 10-30 % relatív páratartalom segíti elő a méreganyagok távozását a szervezetből. Fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.
üzemel
70 °C
Herbál kabin

Herbál kabin

A 8-9 fő befogadására is alkalmas herbál kabin a finn szaunánál alacsonyabb, 70 ºC-os hőmérsékletű, a relatív páratartalom pedig 10-40%. A jótékony hatásokat különböző gyógynövényekből párolgó aromák egészítik ki, melyek tisztítják a légutakat, és elősegítik az ellazulást.
o
50 °C
Infrakabin

Infrakabin

Infrakabinunk 10-12 fő befogadására alkalmas. 50 ºC-os hőmérséklet és 10-30%-os páratartalom mellett hatolnak az infrasugarak a szervezet mélyébe, és belülről-kifelé melegítik fel azt. Hatására az erek kitágulnak, folyamatossá téve a vérkeringést, felgyorsul az anyagcsere, növekszik a szervezet ellenálló képessége. A normál szaunához képest hatékonyabb az izomzat lazításában, a nyirokfolyadék intenzív keringetésével jobban serkenti az alakformálást. Látványos hatása van a bőrre, pórustisztító és sejtregeneráló hatásának köszönhetően. Az izzadás mennyisége kb. háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60 szoros méregtelenítő potenciállal rendelkezik.
üzemel
15-18 °C
Jégkabin

Jégkabin

Szaunázást követően a test lehűtésére a beltéri és kültéri merülőmedencéken kívül egy jégkabin is lehetőséget kínál. A hűtőfürdő ezen formája jóval kíméletesebb, hiszen a szervezetet nem éri sokkhatásként a hideg víz, a lassabb tempóban és kevésbé drasztikus formában élvezhejük a forróság után a jégkabin 15-18 ºC-os hűvös levegőjét.
üzemel
100 °C
Ördögszauna

Ördögszauna

A 10 fő befogadására alkalmas finn szaunában 100 ºC-os forróság uralkodik 10-30% relatív páratartalom mellett. Élénkíti a vérkeringést, edzi a szívet, és erősíti az immunrendszert, valamint serkenti az anyagcsere-folyamatokat. Vérkeringési zavarok és szívpanaszok esetén nem ajánlott.
o
28-32 °C
Tepidárium

Tepidárium

6 fő befogadására alkalmas. Feladata elsősorban átmelegíteni a bőrt, az izmokat és szöveteket, felkészítve ezzel testünket egy magasabb hőmérsékletre és terhelésre. 28-32 °C-os hőmérséklet mellett 10-30% páratartalom mellet pihenhet. Az immunrendszert erősíti, kellemes relaxációs hatása van. A tepidáriumban a relaxálást fűtött kőpadok teszik kellemesebbé, melyeken tovább időzhetünk, mint a szaunában.
o
45 °C
Aroma gőzkabin

Aroma gőzkabin

6 fős aroma gőzkabinunk jótékonyan hat a légutakra, a bőrre és vérkeringésre. A 45 ºC-os hőmérséklet mellett 100% relatív páratartalom kíméletesen segíti az ellazulást és a méregtelenítést, melyet a különböző aromaolajak jótékony hatása egészít ki.
o
45 °C
Kristály gőzkabin

Kristály gőzkabin

16-18 fős gőzkabinunkban – a szaunával ellentétben – jóval alacsonyabb a hőmérséklet (45 ºC), a relatív páratartalom pedig eléri a 100%-ot. A kevésbé forró, nedves gőz kíméletesebben izzaszt. Jótékony hatása a szaunáéhoz hasonló, relaxáló, immunrendszer erősítő, méregtelenítő.
nyitva