Strand

Igazi lazítás egy meleg nyári délutánon

A napsütés mellett félezer fa hűsítő árnyéka hív pihenésre a Bükfürdő Thermal & Spa 14 hektáros strandterületén tavasztól őszig. A fürdőzés mellett csúszdák, játszóterek, sportpályák kínálnak tartalmas kikapcsolódást minden korosztály számára.  

Az árnyas fákkal borított parkterületen fedett, félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. Számos különböző medence - gyógyvizes, sportolásra alkalmas, családi, valamint gyermekmedence -  áll a vendégek rendelkezésére.

A négy pályából álló szabadtéri csúszdakomplexum felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Igazi lazítás egy meleg nyári délutánon a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni: a hullám- és ugróöböllel ellátott családi Acapulco medence mellett alakítottuk ki függőágyparkunkat, melyet a strandfürdő vendégei ingyen használhatnak.

A legkisebbeket a fürdőzés előtt és után csúszdák, mászókák, hinták és egy különleges elemekkel felszerelt vizes játszótér várja.

A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, lábtenisz, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, strandkézilabda pályák), valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják – hogy sportosan is teljes legyen az élmény Bükfürdőn!

Ismerje meg

a Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness kínálatát és engedje, hogy Bükfürdő kényeztesse testét és feltöltse a lelkét!

Tesztelés Pop up szövege. RÉSZLETEK »