Gasztro

Ízeinkkel teljes az élmény Bükfürdőn!

A reggelitől a menüebéden át a délutáni kávéig: várjuk éttermünkben és kávézóinkban minden évszakban. Nyaranta érdemes megkóstolni a bükfürdői lángost, a pizzát és a fagylaltok között is mindenki megtalálja a neki valót, az év hidegebb heteiben pedig változatos kínálattal, tágas étteremterekben várjuk a vendégeket.

A Thermal Terrace és a Bistro1 étterem a hét minden napján kínál a’la carte fogásokat, és érdemes megkóstolni a kétfogásos menüebédet!

A Lipóti Pékség a hét minden napján friss pékárut kínál. Már a fürdőnyitás előtt kényelmes reggelizőhely a pékség, ami a parkoló felől, kívülről, valamint a fürdőből is megközelíthető. Teraszán komfortos kerti bútorokban ejtőzhetnek a vendégek egy gőzölgő kávé vagy tea mellett.

A Café Siesta kávézóban a forró italok mellett üdítők, csapolt sörök, rövid italok színesítik, ízesítik a kínálatot. A hagyományos házi sütemények mellett újragondolt receptek alapján készült különleges desszertek teszik tökéletessé a kávéházi élményt. A kávézó a fürdő épületében található, egész évben, minden nap nyitva tart.

A nyári szezonban a büfésoron változatos strandételeket fogyaszthatnak a látogatók. A tágas terasszal rendelkező fagyizóban saját kézműves fagylaltokat kínálunk tucatnyi különleges ízben! A gyümölcsafgylaltok laktózmentes élvezettel csábítanak és találnak vendégeink cukormentes hűs édességet is!

A fürdő nyári kínálatában megtalálhatók a klasszikus strandételeket (pizzát, lángost, palacsintát, halat) kínáló egységek, valamint az egyre kedveltebb street food büfék is.

Legyen a vendégünk!