Főoldal / Aktualitások / Várjuk a diákcsoportokat

Várjuk a diákcsoportokat

Várjuk a diákcsoportokat
2024. 02. 06.

Bükfürdő Látogatóközpontja földrajz, természet- és környezetismeret, történelem foglalkozások tananyagát egészítheti ki, hiszen a bükfürdői gyógyvíz történetében vezetik a látogatót.

Filmvetítés is kapcsolódik a tárlathoz, amely hétköznapokon 9 és 16 óra között várja az érdeklődőket. A különleges technikával készült, 18 perces, négy nyelven elérhető film a földtörténeti korokon át a 67 évvel ezelőtti gyógyvízfeltörésen keresztül a mai bükfürdői gyógyvízhasznosításig mutatja be a terület múltját, jelenét.

A Látogatóközpont a gyermeklétszámtól függően 1-1,5 órányi foglalkozást kínál – ingyenesen.

Ezt a programot egészíti ki a fürdőzés: 100 forintos regisztrációs jeggyel lehetnek a Bükfürdő Thermal & Spa vendégei a diákok és tíz tanulónként egy felnőtt kísérő.

A fürdőzéshez kedvezményes ebédmenü-lehetőség is kapcsolódik: a csoport tagjai 2.000 forint/fő áron ebédelhetnek a fürdőn.

A bükfürdői kirándulás-ajánlat keddenként vehető igénybe, a nyári vakációig áll módunkban fogadni a diákcsoportokat.

Minden kirándulás-napon 100 főt tudunk fogadni, a Látogatóközpontban egyidejűleg legfeljebb 20 vendég számára élvezhetőek a kiállítások, így maximális keddi létszám (100 fő) esetén a fürdőzés és a kiállítás- és vetítéslátogatás sorrendje módosul.

Jelentkezni a marketing@bukfurdo.hu címen lehet, a tervezett látogatás előtt egy héttel, hogy a Látogatóközpont kiállítását a szükséges időpontokra szabaddá tegyük és számolhassunk a menüebéd-igénnyel.